Nieuw bestuurslid

5-1-2024

In oktober berichten wij u dat ons bestuurslid Diane van der Wind afscheid had genomen als bestuurslid van De Woestijnroos. Wij zijn erg blij te melden dat wij weer een nieuw bestuurslid mochten verwelkomen in de persoon van Yvette Steketee-Schram.

Yvette stelt zich graag aan u voor:

"Per 2024 ben ik aangesteld als nieuw bestuurslid van De Woestijnroos. Binnen het bestuur zal ik de rol van penningmeester gaan vervullen. Ik ken Caroline & Youssef al zo lang ik me kan herinneren. Ik ben lid van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zwijndrecht, de thuisbasis van De Woestijnroos.

Ik ben getrouwd en samen met mijn man heb ik 4 schitterende kinderen. In het dagelijks leven ben ik moeder en werk ik 2 dagen in de week als financieel medewerker bij een christelijke zorginstelling. Dus administratie voeren doe ik graag.

Ik heb er veel zin in om mijn steentje bij te dragen aan deze geweldige stichting!"

Als bestuur zijn we erg blij dat Yvette ons komt versterken. Yvette hoopt de rol van penningmeester over te nemen van Dirk Kamp, die deze rol tot op heden bekleedde. Tegelijkertijd zijn we erg blij dat Dirk Kamp zijn bijdrage kan blijven leveren aan onze stichting als algemeen bestuurslid.