Caroline & Youssef in Nederland

22-10-2023

Wat een rijkdom was het afgelopen weken om Caroline & Youssef in ons midden te hebben. Caroline kwam eind september al, toen het nog heerlijk nazomer was en Youssef kwam twee weken geleden. Voor Caroline & Youssef was het heerlijk om weer bij familie te zijn, om de bruiloft van een neef bij te wonen, om bij te praten en te genieten. 

De afgelopen weken zijn ook gebruikt om de achterban te ontmoeten. In verschillende verbanden, met name in hun eigen kerkelijke gemeente in Zwijndrecht, is er tijd geweest voor ontmoeting en gesprek. Bijzonder waardevol. Tijdens eerdere bezoeken was er soms wat minder tijd om mensen in kleinere groepen te ontmoeten. Mooi dat juist dat afgelopen weken centraal stond. Het leverde veel mooie momenten op!

Daarnaast hebben we als bestuur weer uitgebreid met Caroline & Youssef bij kunnen praten. We hebben het gehad over de zorgen die er zijn in Egypte en de nood die medemensen in Fayoum ervaren. We hebben gesproken over de (bouw)plannen en de huidige situatie van De Woestijnroos. Bijzonder fijn dat we daar uitgebreid de tijd voor hadden. 

Maandag 23 oktober vliegen Caroline & Youssef weer terug naar huis. Het is hoog tijd om weer terug te gaan naar Egypte vermoeden wij met de herfst die afgelopen week zijn intrede heeft gedaan, met storm en kou en regen. We wensen Caroline & Youssef een heel goede terugreis en weer veel zegen voor de komende periode! We genieten na van de ontmoeting met hen de afgelopen weken.