Plantenactie

22-4-2022

Vorig jaar schreven wij u al over een familie uit onze achterban, die een mooie plantenactie had opgezet ten behoeve van De Woestijnroos. Wat een geslaagde actie was dat! Ook dit jaar is er door deze familie weer een plantenactie georganiseerd.
 

Het heerlijke weer van de afgelopen weken maakt ook dat al veel mensen zin krijgen om in de tuin te werken en de tuin weer op orde te brengen na de natte en donkere winter. Wij willen u graag uitnodigen om mee te doen met deze mooie actie en perkplantjes te kopen ten behoeve van De Woestijnroos.

in de bijlage hieronder, kunt u zien welk aanbod er is.

Tijdstip en plaats
Het is de bedoeling dat de plantjes verkocht worden op 30 april en 7 mei tussen 10.00 uur en 15.00 uur in de tuin van familie Molenaar, Dorpsstraat Oost 31 te Barendrecht. Het is dan wel handig als u als kopers zelf een doos of boodschappenkrat meeneemt om de planten in te kunnen doen.
Voor personen die geen mogelijkheid hebben om naar Barendrecht te komen, kunnen de planten worden verzameld en bij de kerk in Zwijndrecht afgehaald worden op een nader te bepalen tijdstip.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw bestelling door te geven voor vrijdag 29 april 2022? We hopen op een mooie actie met elkaar èn we hopen dat uw tuin er straks weer vrolijk bij staat.

Hartelijke groet, namens alle betrokkenen,

het bestuur Van Stichting De Woestijnroos