Lege flessen, armbandjes en een loterij

18-12-2021

Esther, Jonathan en Hannah wilden heel graag actie voeren voor het goede doel. Ontzettend leuk dat zij allerlei creatieve dingen verzonnen. En ook heel erg leuk dat ze als goed doel De Woestijnroos uitkozen! Zij startten met het maken van loomarmbandjes om die vervolgens te verkopen. Loomarbandjes maak je van kleine, gekleurde elastiekjes, die je in prachtige patronen aan elkaar kunt rijgen.

Vervolgens hebben ze een loterij georganiseerd voor hun familie. De hoofdprijs was een eigengebakken taart, de vier daarop volgende prijzen waren eigengebakken koekjes. Erg origineel. Er deed zich wel een probleempje voor bij de prijsuitreiking, aangezien een oom in Amerika één van de prijzen in de wacht sleepte. Ze zijn aan het nadenken hoe ze de koekjes in Amerika kunnen krijgen? Misschien toch maar zelf gaan brengen..?

Daarnaast zijn ze de deuren langs geweest en hebben aan de mensen gevraagd of ze statiegeldflessen mochten hebben om die vervolgens in te wisselen bij de supermarkt. Al met al een gewldige actie met een heel mooie opbrengst. Esther, Jonathan en Hannah, hartelijk dank!