Save the Date

2-4-2022

We zijn erg blij te kunnen melden dat Youssef & Caroline in juni naar Nederland hopen te komen. Daar zijn we heel erg blij en dankbaar voor! We vinden het bijzonder fijn dat er dan gelegenheid is voor u als achterban om hen te ontmoeten en iets te horen over en te zien van het werk op De Woestijnroos.

We hebben een tweetal momenten ingepland waarop u Youssef & Caroline kunt ontmoeten:

  • Vrijdagavond 10 juni 2022 om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
  • Zaterdagmiddag 11 juni 2022 om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

Beide bijeenkomsten zullen gehouden worden in de grote zaal van de Chr. Ger. Rehobothkerk aan de Dr. Plesmanstraat 20 in Zwijndrecht. Caroline & Youssef zullen een presentatie houden en er zal een kleine markt zijn waar producten worden verkocht ten behoeve van De Woestijnroos.

We zijn dankbaar dat we weer met een grote groep mensen bij elkaar samen mogen komen en dat we niet meer gebonden zijn aan richtlijnen. Toch zou het fijn zijn wanneer u zich aanmeldt, zodat wij weten hoeveel mensen er wanneer hopen te komen om zo te zorgen dat er in de zaal voldoende ruimte is voor iedereen. U kunt zich aanmelden via ons emailadres: info@woestijnroos.info. ook kunt u zich aanmelden door even contact op te nemen met onze secretaris, Anneke Kamp, tel.nr. 078-6129733.

Verdere berichtgeving ontvangt u nog. Hou s.v.p. ook onze nieuwsrubriek op de website in de gaten.

Hopelijk tot ziens op 10 of 11 juni! Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van stichting De Woestijnroos