Zomernieuws

31-7-2019

Nadat Caroline en Youssef terugkwamen in Egypte na het mooie bezoek aan Nederland, was er nog genoeg werk te doen op De Woestijnroos. De kinderen hadden al vakantie. Het team moest examen doen, er werd gekeken of de algemene en individuele doelen waren behaald en iedereen moest 2 boekbesprekingen maken. Het afgelopen schooljaar werd geëvalueerd en de klaslokalen werden opgeruimd. Er waren ook nog een aantal korte trainingen en vervolgens namen we afscheid van juf Marian. Zij heeft 9 jaar op De Woestijnroos gewerkt. Ze gaat ons verlaten omdat ze aan het eind van de zomer gaat trouwen en dan ook ver van De Woestijnroos vandaan gaat wonen helaas. 

En nu is het zomervakantie... De examens en de evaluaties zijn achter de rug. Het leidinggevenden-team werkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Er worden nieuwe doelen opgesteld en trainingen worden gepland en voorbereid. We willen het werk met de jongeren met een verstandelijke beperking verder uitbreiden en werken aan nieuwe ideeën.

Maar het is nu ook de tijd om leuke dingen met elkaar te doen. Caroline & Youssef nodigen 1 keer per week een deel van het team met hun kinderen uit om te komen eten. Aan het eind van de dag koelt het een beetje af. Ze hebben dan alle tijd om wat bij te praten en een spel met elkaar te doen. Het zijn heerlijke avonden!