Sokken in overvloed...

10-12-2023

Op de Woestijnroos zijn we altijd op zoek naar mooie projecten. Het mooist is het wanneer zo'n project oplevert dat er kinderen van ons centrum aan de slag kunnen en aan de ene kant vaardigheden oefenen en aan de andere kant ook van betekenis zijn in het maatschappelijke. We hebben al verschillende projecten gehad. Sommige projecten lopen langer door en sommige projecten zijn tijdelijk van aard. Twee trajecten die al jaren lopen zijn bijvoorbeeld dat sommige jongeren van De Woestijnroos helpen op het land van ons centrum en dat weer anderen helpen in de keuken bij het klaar maken van de maaltijd. 

Tegenwoordig hebben we een nieuw project. Het is een project dat al weer twee jaar loopt en wat op dit moment erg goed draait. We hebben als Woestijnroos een sokkenproject opgestart. In één van de ruimtes van De Woestijnroos worden sokken klaar gemaakt om in mooie pakketjes verpakt te worden. De sokken worden gestreken en keurig opgevouwen en dan in de verpakking gedaan. 5 dames uit het dorp werken samen met 5 jongeren met een beperking. Op deze manier geeft De Woestijnroos door dit project ook een prachtig stukje werkgelegenheid.

Momenteel wordt hard gewerkt en de voorraad neemt gestaag toe. Dat is nodig, want de winter staat weer voor de deur! En op koude voeten zit niemand te wachten... In de nieuwbouw is een mooie ruimte in gebruik genomen die als winkel fungeert en waarbij de voorraad goed te zien is voor de handelaren. De sokken worden per grote aantallen verkocht, niet per paar dus.

Ook in Nederland verkopen we deze sokken voor het goede doel. Zoals u op de foto's kunt zien, zijn het mooie sokken. De Woestijnroos heeft deze in verschillende soorten en maten. Vindt u het leuk om sokken te kopen of om sokken te verkopen binnen uw kennissenkring of gemeente of club, laat het ons dan even weten. Neem dan s.v.p. contact op met Anneke Kamp. 

Email: info@woestijnroos.info of Tel.: 078-6129733