Uitnodiging!

29-3-2019

In mei hopen Youssef en Caroline weer naar Nederland te komen. We zijn blij dat we u kunnen melden dat er dan ook gelegenheid is om hen te ontmoeten en iets te zien van en te horen over het werk van De Woestijnroos.

Presentatie-bijeenkomsten

Wij nodigen u van harte uit om op één van de volgende bijeenkomsten aanwezig te zijn:

  • Vrijdag 17 mei 2019 om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur);
  • Zaterdag 18 mei 2019 om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur).

De beide bijeenkomsten zullen gehouden worden in de grote zaal van de Chr. Geref. (Rehoboth) Kerk aan de Dr. Plesmanstraat 20 in Zwijndrecht. Youssef en Caroline zullen onder andere een presentatie geven over het werk van De Woestijnroos. Er zal een kleine markt zijn met o.a. Egyptische artikelen, noten en kaarten. Daarnaast verkopen wij eigengemaakte producten van mensen die zo hun gaven en talenten ten dienste van De Woestijnroos willen stellen. Iedereen die mee wil doen met dit leuke initiatief kan contact opnemen met Anneke Kamp (info@woestijnroos.info).

Zanguur

Naast deze presentatie-bijeenkomsten zal er op zaterdag 18 mei ook een zanguur georganiseerd worden met medewerking van het bekende "Ridderkerkse kinder- en jeugdkoor" onder leiding van Jennifer van den Hoek (www.ridderkerksekinderkoren.nl). Tijdens dit zanguur zal er kort iets verteld worden over De Woestijnroos en er zal gecollecteerd worden voor De Woestijnroos. Dit zanguur zal plaatsvinden op:

  • Zaterdag 18 mei van 19.30 uur - 20.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). 

Dit zanguur zal eveneens gehouden worden in de Chr. Ger. (Rehoboth) Kerk aan de Dr. Plesmanstraat 20 in Zwijndrecht. 

Geef het door

U kunt deze uitnodiging gerust doorgeven aan mensen in uw omgeving die mogelijk ook interesse hebben om te komen. Hopelijk tot ziens op 17 of 18 mei! Met vriendelijke groet,

Het bestuur van stichting De Woestijnroos